Om guide

Emilie Pilátová

– autorisert norsk Prahaguide, bryllupsarrangør og turguide

Kontakt:       pilatova@opplevtsjekkia.com, +420 776 060 203

Da jeg besøkte Norge for første gang i 2007 for å studere geologi i Bergen, ble jeg med en gang forelsket både i landet og dens natur, folket, sjø, øyer, helleristninger, trehus, fjell, breer, roser i Rosendal og Molde, fosser, Eikesdal, Lysefjorden, norsk krim, nordlys… ja, til og med været. Fordi jeg har en tsjekkisk ektemann, kan jeg ikke bosette meg i Norge. Derfor vil jeg snu på det og ønske dere Nordmenn velkommen hit til Praha og til Tsjekkia.

Er dere interessert i å ta kontakt med meg? Skriv meg en rask henvendelse, så skal jeg ta kontakt med dere snart!

Navn

Email

Hva det gjelder

Melding

 

Referanser:

Jeg er takknemlig for tilbakemeldingene deres. Var dere fornøyde med guideturen? Var det noe som manglet? Gi meg vite om det! Var det noe som dere tror også andre skulle ta med seg i Praha? Gi tips til de andre. Tusen takk!

Elin og Inge, 3.6.2017 – Vi fikk mye skryt av gjestene for att bryllupet var veldig bra planlagt og stilmessig bra gjennomført. Alt av dekor i lokalet, blomster, farger og tema passet så godt sammen. Tanten min på 68 syntes det var det fineste bryllupet hun noen gang hadde vært med på Våre foreldra koste seg også, og var enige om att det hadde vært en fantastisk dag.

Trude og Kenneth, 29.8.2017 – Takk for sist. Vi var veldig fornøyd fra vi tok kontakt til bryllupet var over. Vi var veldig fornøyd med alt du foreslo m/hotell som var nærmt og at vi fikk låne rom for å pynte oss, og ett annet til å spise i. Det var en kjempeflink fotograf, og lokalet vielsen var i var kjempe greit. Plassene som ble anbefalt å ta bilder på var kjempe flott. Vi opplevde ingenting negativt. Vi elsker Praha. VI VAR SUPER FORNØYD. Så igjen tusen takk.

Sigmund Thoresen, 6.11.2016 – Hei Emilie og takk for sist. 18-25 okt 2016 er noen av de fineste dager i mitt liv. Takket være deg og din utmerkede guiding fikk jeg oppleve noen av Tsjekkias flotteste steder. Resultatet av turen ligger langt over de forventningene jeg hadde. Takket være deg.Et minne for livet og som frister til gjentagelse. Med vennlig hilsen Sigmund Thoresen

Bente Merete Joten Skog‎, 10.10.2016 – Tusen takk for fantastisk guiding og hyggelig samvær i går. Du er en fantastisk guide. Flott tur. Hilsen 8 fornøyde gjester

Jan Scheie, 24.12.2013 – Hei Emilie og tusen takk for hyggelig guidetur i Praha i uke 47. Det er alltid godt å få med seg litt av historien når man besøker en by. På museum finner man noen svar, men din guide tur var perfekt til å supplere med ytterligere informasjon. God jul til deg og familien.

Kristine, 6.10.2013 – Hei Emilie. Vil på vegne av familien takke for flott guidet tur i Praha. Du gjorde turen interessant både for barn og voksne, med mange historier om husene og familiene som bodde der. Vi fikk en flott og kunnskapsrik tur i Praha. Med vennlig hilsen Jone, Ellen, Frida, Ståle og Kristine

Camilla, 5.10.2013 – Har nettopp kommet hjem fra en flott tur til Praha. Vi hadde aldri vært i Praha før og ønsket en guidet tur. Mailet på forhånd med Emilie og avtalte henting på hotellet, hva vi ville se og fikk også noen forslag til plasser vi burde se. Dette ble en flott tur som jeg absolutt kan anbefale andre. Emilie er veldig flink til å formidle og snakker veldig bra norsk. Veldig morsomt å høre historien bak alt man ser. Anbefales. Hilsen Camilla og Glenn.

Liv Grahl-Jacobsen, 4.10.2013 – Jeg og andre lærere/skoleledere fra Norge hadde en flott uke i Tsjekkia for å oppleve Tsjekkisk natur og se på skolen rundt om i landet. Tema for turen var miljø. Vi var også i Praha og fikk gjennom Emilie flotte dager også der. Vil på det varmeste anbefale henne i forhold til å organisere og guide turer til Praha /Tsjekkia! Godt gjennomført, flotte opplevelser og et fantastisk opplegg. Alt fungerte bra og vi strålte da turen ble avsluttet. Vil anbefale å ta kontakt med Emilie om en trenger tilrettelegger eller guide i Tsjekkia- det kan ikke bli feil!

Sven Helge, 27.9.2013 – Vi var ein heil delegasjon frå ulike kommunar og organisasjonar i Norge som var så heldige å ha Emilie som guide ei heil veke på rundtur i Tsjekkia. I løpet av fem dagar besøkte vi ei heil rekke ulike institusjonar, kommunar, ulike prosjekt og bedrifter over heile Tsjekkia. Det er vårt absolutte inntrykk at Emilie alltid var godt forberedt og hadde lagt opp eit spennande og variert program for oss. På ein flott måte deler ho av sin store kunnskap om Tsjekkia. Emilie har eit svært behagelig vesen og ho skapte ei trygg og triveleg ramme om besøket vårt. Vi kan anbefale Emilie som den beste tilrettelegger og guide for eit vellukka besøk til Tsjekkia.

Bent Magnar, 26.9.2013 – Hei Emilie og takk for sist. Vi var en guttegjeng på 6 personer som ville oppleve kultur, samt „trykket“ i Praha og omegn. Etter en del leting på nett osv for å finne hva vi skulle gjøre fant vi og oppretta kontakt med Emilie. Det angra vi ikke på !! Ho kunne alt (virket det som) om Praha og Tsjekkia. Ho tok oss med på vandring i Praha en ettermiddag, samt var med hele neste dag på kjøretur øl spa og omvisning i bryggeri.
En meget hyggelig dame, som virkelig kunne fortelle om Tsjekkia. Meget god norsk tale.

Hanne R. Asmundsen, 26.9.2013 – Vi tok kontakt med Emilie et par uker før avreise, og gjorde avtale om møtested og hva vi ønsket å oppleve. Det tilsvarte i aller høyeste grad våre forventningene. Vi ble guidet rundt i sentrum av Praha på en veldig trygg måte. Emilie har veldig mye kunnskap om Praha, som hun delte med oss på nærmest flytende norsk. Våre beste anbefalinger!

Marit og Kåre Espedal, 26.9.2013 – Hei Emilie, Takk for en hyggelig og interessant guide-tur i Praha.Takk for at du delte dine kunnskaper med oss og for at du snakket godt norsk på en god måte ,høyt , langsomt og tydelig.Det var bra siden vi begge er lit tunghørt. Det er en stor fordel å ha en personlig guide , vi velger hva vi vil prioritere å besøke og vi kan hele tiden få svar på alle spørsmål som dukker opp. At du arrangerte med en trygg og god sjåføt til og fra flyplassen var meget bra. Vi føler nå at vi har lært mye om ditt hjemland.